OTWÓRZ WŁASNE UMAMITU

Kochasz ramen i znasz miejsce, gdzie doskonale się wpasuje Umamitu? Odezwij się do nas. Mamy doświadczenie w otwieraniu lokali na zasadzie franczyzy i na pewno się dogadamy!

 

DLACZEGO UMAMITU?

Warszawa jest na trzecim miejscu na świecie wśród miast z największą liczbą wege restauracji przypadających na jednego mieszkańca. Coraz więcej ludzi decyduje się nie jeść mięsa i produktów pochodzenia zwierzęcego. I coraz więcej wegan marzy o dobrym, roślinnym ramenie. UMAMITU to miejsce, gdzie można zjeść michę (albo dwie) rozgrzewającego, pikantnego i pełnego umami ramenu. Od ramenu tantamen, przez kare i curry laksę, po ramen miso. Do tego, nasze własne wegańskie kimchi, odlotowy pieczony batat z karmelem miso i fasolka edamame w płatkach soli Maldon.

PS. Wszystkie dania w UMAMITU są kozacko azjatyckie w smaku, bo przygotowujemy je według naszych autorskich przepisów.